Plātņu materiālu zāģēšana

Plātņu materiāla zāģēšana pie BAUMMANN S garantē kvalitatīvu darba rezultātu un  veiksmīgu ilgtermiņa sadarbību!

Plātņu materiālu zāģēšana

BAUMMANNS darba kvalitātes standartu īstenošanai, viens no pamatnosacījumiem ir mūsdienīgas iekārtas, kas tiek izmantotas darbā. Mēs izmantojam augstas klases HOMAG plātņu zāģi, lai  nodrošinātu dažāda veida mēbeļu sagatavju un kokmateriālu zāģēšanas pakalpojumus. Tas ļauj mums panākt vislielāko precizitāti un augstāko kvalitāti saplākšņa, plastikāta, lamināta un pat masīvkoka zāģēšanā. 

plātņu zāģēšana baummann s
plātņu materiālu zāģēšana

Nodrošinām pasūtījuma kvalitāti

Strādājam jau vairāk ka 6 gadus ar klientiem Latvijā, Polijā, Norvēģijā, kuri savu produkciju piedāvā arī citās ES valstīs. Pēc pieprasījuma varam nodrošināt arī loģistikas risinājumus.

Balstoties uz BAUMMANN S lielo pieredzi zāģēšanās pakalpojumu segmentā, mēs garantējam pasūtījumu augstu kvalitāti un izpildes termiņu ievērošanu.

Strādājiet profesionāli un efektīvi ar BAUMMANN S! 

Mēbeļu detaļu pasūtīšana

Lai pasūtītu mēbeļu detaļu izgagtavošanu un/vai noskaidrotu izmaksas, aizpildiet pasūtījuma formu un iesūtiet uz info@baummanns.eu vai augšupielādējiet šeit kontaktformā zemāk.

Kāpēc veikt plātņu materiālu zāģēšanu pie mums?

Ietaupiet laiku un resursus projekta saskaņošanas gaitā 

Visu izstrādājumu izgatavošana vienā vietā no A-Z

Strādājiet ar pieredzējušiem speciālistiem uz modernām iekārtām 

Plaša materiālu
izvēle

BAUMMANNS vienmēr ir gatavs piedāvāt īstenot jaunas idejas, sniedzot profesionālu konsultāciju par plānoto gala produktu, kā arī kļūstot uzticamu ilgtermiņa partneri Jūsu projektiem.

Aizpildiet formu zemāk un nosūtiet pieprasījumu, lai uzzinātu izmaksas!

Biežāk uzdotie jautājumi

  • Ietaupiet laiku un resursus projekta saskaņošanas gaitā
  • Strādājiet ar pieredzējušiem speciālistiem uz modernām iekārtām
  • plaša materiālu izvēle
  • visu izstrādājumu izgatavošana vienā vietā no A-Z.

Strādājam jau vairāk ka 6 gadus ar klientiem Latvijā, Polijā, Norvēģijā, kuri savu produkciju piedāvā arī citās ES valstīs. Balstoties uz BAUMMANNS lielo pieredzi zāģēšanās pakalpojumu segmentā, mēs garantējam pasūtījumu augstu kvalitāti un izpildes termiņu ievērošanu.

Mēs izmantojam augstas klases HOMAG plātņu zāģi, lai  nodrošinātu dažāda veida mēbeļu sagatavju un kokmateriālu zāģēšanas pakalpojumus. Tas ļauj mums panākt vislielāko precizitāti un augstāko kvalitāti saplākšņa, plastikāta, lamināta un pat masīvkoka zāģēšanā. HOMAG ir pasaules līderis, kas specializējas koka un citu materiālu apstrādes augsto tehnoloģiju iekārtu ražošanā.

Una Endziņa
Una EndziņaSkapju izbūve un uzstādīšana
Lasīt vairāk
Laba apkalpošana, darbu izdarīja laikā.
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum
Lasīt vairāk
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum
Lasīt vairāk
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum
Lasīt vairāk
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
baummann s plātņu zāģēšana

BAUMMANN S būs jūsu ilgtermiņa partneris!

Plātņu zāģēšana ir svarīgs process, kas tieši ietekmē gatavā produkta kvalitāti. Šo darbu ir vērts uzticēt augsti kvalificētiem profesionāļiem ar pieredzi.

Visa BAUMMANN S kolektīva radošais un atbildīgais darbs ļauj mums optimālos termiņos realizēt vissarežģītākos projektus. Sadarbojoties ar mums, Jūs saņemsiet augstas kvalitātes produkciju un ilgtermiņa sadarbības partneri!

Sazinies ar mums

BAUMMANN S vienmēr ir gatavs īstenot jaunas idejas, sniegt profesionālu konsultāciju par plānoto risinājumu, kā arī būt uzticams biznesa risinājuma partneris.

Sazinies ar mums, aizpildot formu zemāk! Atbildēsim vienas darba dienas laikā.

lvLV