CNC frēzēšana

CNC frēzēšana – dažādu materiālu inovatīvs apstrādes veids ar augstu izpildes precizitāti un kvalitāti.

CNC frēzēšana ir viens no BAUMMANNS uzņēmuma galvenajiem virzieniem

Šī tehnoloģija ļauj izveidot sarežģītas detaļas, kokgriezumus, rakstus un gravējumus uz koka, kas paver iespējas radošākiem un unikālākiem dizainiem.

BAUMMANN S klienti ir gandarīti par precīzu, ātru un rūpīgu darbu un kvalitatīvu rezultātu. Strādājam ar:

CNC frēzēšana
CNC frēzēšana

Kas ir CNC frēzēšana?

CNC frēzēšana notiek, izmantojot datora vadītas iekārtas. Tas ļauj precīzi noņemt materiālu no sagataves. Mūsu CNC frēzmašīnas iekārtas ir aprīkotas ar vismodernākajām programmām, lai izgatavotu sarežģītas konstrukcijas ar augstu precizitāti. Vispirms tiek izveidots digitālais 3D modelis, kas pēc tam tiek tulkots mašīnkodā. Pēc iestatīšanas beigām CNC frēzmašīna prasmīgi atdala lieko materiālu.

Mēbeļu detaļu pasūtīšana

Lai pasūtītu mēbeļu detaļu izgagtavošanu un/vai noskaidrotu izmaksas, aizpildiet pasūtījuma formu un iesūtiet uz info@baummanns.eu vai augšupielādējiet šeit kontaktformā zemāk.

Kāpēc veikt CNC frēzēšanu pie mums?

Ietaupiet laiku un resursus projekta saskaņošanas gaitā 

Visu izstrādājumu izgatavošana vienā vietā no A-Z

Strādājiet ar pieredzējušiem speciālistiem uz modernām iekārtām 

Plaša materiālu
izvēle

Koka frēzēšana ir mūsdienīga, efektīva koksnes apstrāde. Ar frēzēšanas palīdzību no šī dabīgā materiāla ar skaistu tekstūru, oriģinālu krāsu un lieliskām fizikālajām īpašībām tiek izgatavoti ekskluzīvi priekšmeti un sagataves. Dabīgajam kokam ir ne tikai pievilcīgs izskats, bet arī tas rada īpašu auru telpā, kurā tas atrodas.  Ar koku dekorē mājas, dzīvokļus, birojus, viesnīcas, kafejnīcas, restorānus. BAUMMANN S nodrošina 3D koka frēzēšanu gan privātiem, gan korporatīviem klientiem. Apskatiet nesenākos darbus zemāk.

Biežāk uzdotie jautājumi

Lielākajai daļai cilvēku šis saīsinājums neko neizsaka, bet speciālistiem tas ir labi pazīstams. CNC ir “datoru ciparu vadība”.

Ieviešot datorizētas vadības sistēmas, piemēram, datoru ciparu vadību (CNC), koka mēbeļu ražošana ir kļuvusi precīzāka un efektīvāka. Šī tehnoloģija ļauj izveidot sarežģītas detaļas, kokgriezumus, rakstus un gravējumus uz koka, kas paver iespējas radošākiem un unikālākiem dizainiem. 

  • CNC frēzēšana ir modernās inženierijas sasniegums. Ar mikrometra precizitāti ir iespējams apstrādāt sarežģītas detaļas.
  • CNC frēzēšana ir piemērota visdažādākajiem projektiem, neatkarīgi no izmēra vai sarežģītības. Ar mūsu iekārtām rezultāts būs nemainīgi lielisks.
  • CNC frēzēšanu var pielietot ar lielu un dažādu materiālu klāstu, tostarp koku, plastmasu, metālu, kompozītmateriāliem, laminātu un citiem.

Koka frēzēšana ir mūsdienīga, efektīva koksnes apstrāde. Ar frēzēšanas palīdzību no šī dabīgā materiāla ar skaistu tekstūru, oriģinālu krāsu un lieliskām fizikālajām īpašībām tiek izgatavoti ekskluzīvi priekšmeti un sagataves. Dabīgajam kokam ir ne tikai pievilcīgs izskats, bet arī tas rada īpašu auru telpā, kurā tas atrodas.  Ar koku dekorē mājas, dzīvokļus, birojus, viesnīcas, kafejnīcas, restorānus. BAUMMANNS nodrošina 3D koka frēzēšanu gan privātiem, gan korporatīviem klientiem.

CNC mašīnas plastmasas frēzēšanai tiek izmantotas detaļu, rūpniecisku un sadzīves izstrādājumu ražošanā. Šī ierīce ļauj ražot jebkuras formas un  sarežģītības produktus. Frēzēšanas procesā datorvadības izmantošana ļauj pilnībā izslēgt kļūdas, robu parādīšanos, raupjumus uz produktu virsmas.

Polimēru (plastmasas) izstrādājumu izmantošana strauji palielinās. Turklāt liešana, ekstrūzijas formēšanas detaļas nevar apmierināt patērētāju pieprasījumu pilnā apjomā. Tādējādi plastmasas frēzēšana uz CNC iekārtam ir nākamais, uzlabotais posms šajā ražošanas segmentā. Izmantotā procedūra ļauj paplašināt saražoto detaļu klāstu, kā arī ražot produktus ar minimāliem izmēriem.

CNC iekārtas plastmasas frēzēšanas galvenās īpašības:

  • augsts uzticamības līmenis, veiktspēja, ievērojams sagatavju apstrādes ātrums
  • 100% atkārtojamība vienāda izmēra izstrādājumos, iespēja ražot miniatūrus izstrādājumus
  • augsta ražošanas kvalitāte, atbilstība dotajiem ģeometriskajiem parametriem
  • uz saražotās produkcijas virsmas nav robainu raupjumu.
  •  

BAUMMANNS piedāvā kvalitatīvu metāla frēzēšanas pakalpojumu, kas ļaus Jums iegūt nepieciešamās detaļas ar kvalitātes garantiju. Metāla frēzēšana ar CNC jaunākās paaudzes iekārtam ir neaizstājama detaļu un metāla elementu ražošanā un izgatavošanā. Mēs specializējamies detaļu frēzēšanā pēc pasūtījuma, garantējam augstu darba kvalitāti, ātru un uzticamu metāla apstrādi.

CNC kompozītmateriālu frēzēšanas pakalpojumus pieprasa daudzi celtniecības uzņēmumi, reklāmas firmas, POS materiālu ražotāji, interjera dizaineri un citi speciālisti, kas strādā ar kompozītmateriālu loksnēm. BAUMMANNS veic kompozītmateriāla frēzēšanu uz modernām un augstas precizitātes CNC iekārtām.

BAUMMANNS specializācija ir materiālu CNC frēzēšana un kontūrgriešana dažādu produktu, piemēram, dekoratīvo un akustisko sienas un griestu paneļu, ražošanā. Pēc klientu pasūtījumiem un izmantojot CNC frēzēšanas tehnoloģijas, veidojam sarežģītas formas, detalizētus rakstus un gludas virsmas.

Una Endziņa
Una EndziņaSkapju izbūve un uzstādīšana
Lasīt vairāk
Laba apkalpošana, darbu izdarīja laikā.
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum
Lasīt vairāk
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum
Lasīt vairāk
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum
Lasīt vairāk
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
CNC frēzēšana

Kāpēc izvēlēties BAUMMANNS?

Visa BAUMMANN S kolektīva radošais un atbildīgais darbs ļauj mums optimālos termiņos realizēt vissarežģītākos projektus. Sadarbojoties ar mums, Jūs saņemsiet augstas kvalitātes produktus, kas atbilst Jūsu iecerēm, konsultācijas un profesionāļu atbalstu, kā arī ilgtermiņā kvalitatīvu produkciju.  Ar katru pasūtījumu, mēs vienmēr izstrādājam individuālu risinājumu klienta iespējām un vēlmēm. Kā arī pakonsultēsim pēc nepieciešamības!  

Sazinies ar mums

BAUMMANNS speciālisti nodrošina augstas kvalitātes CNC frēzēšanas pakalpojumu. Veicot šo procedūru, pateicoties jaunākās paudzes tehnoloģijām ir pieejams plašs materiālu klāsts. Sazinies ar mums un mēs parūpesimies par jūsu projekta veiksmīgu īstenošanu. Mēs palīdzēsim ar labākā risinājuma ieteikšanu tieši jūsu gadījumam!

cnc frezesana
lvLV